School of Sufi Teaching

Nederland

Naqshbandi, Mujaddidi, Chishti, Qadiri & Shadhili practices

School of Sufi Teaching

Support the Sufi School
Sufi School is a non-profit charity involved in creating awareness about Sufism and providing authentic Sufi teachings to sincere seekers.

All the teachings are given free of cost and students are not charged for attending our weekly gatherings for teaching, mentoring, discussions and group practices.

Our activities are carried out through voluntary donations. We request you to donate generously to support our work. Any amount of donation to help us to continue this good work will be appreciated and thankfully accepted.

PayPal
Use PayPal to send a donation to the School of Sufi Teaching. You can also add a payment reference.

If you don't have a PayPal account, use this link to make a donation via credit card.

Wire transfer
For transfers in the UK (in GBP) use the details below.

Name: The School of Sufi Teaching
Account Number: 11397222
Sort Code: 40-03-16
Bank: HSBC UK

International transfers
Preferred option for cheap international transfers: Send money to our WISE account.

Soefisme

Soefi’s streven naar de ontwikkeling van bepaalde kwaliteiten, die ons waarlijk menselijker maken. Deze kwaliteiten houden verband met de zuivering van het zelf en het hart, ethisch bewustzijn en handelen, doen wat juist is (ihsan), dichter bij God komen, innerlijke kennis of intuïtie ontwikkelen (ma’rifat), opgaan in God (fana’) en bestaan ​​in God (baqa’).

Transformatie naar een menselijker en gewetensvoller persoon komt hiermee centraal te staan. Het karakter van de zoeker wordt ontwikkeld door middel van spirituele training.

Mensen hebben naast de geest nog andere centra van bewustzijn. Deze centra kunnen, dankzij God, zich ontwikkelen tot innerlijke vermogens voor het verwerven van kennis. Het voornaamste van deze centra is het hart. Door het proces van het zuiveren en ‘polijsten’ van het hart wordt het hart een spiegel die het licht van de Waarheid kan reflecteren.

De voorbereidende methoden van de School of Sufi Teaching zijn ontworpen om de zoeker met al deze centra (of lataif) te verbinden, te beginnen met het hart. Door het activeren, verhelderen en verfijnen van iemands hartbewustzijn kan een diep niveau van intuïtief begrip en realisatie worden bereikt.

Total
0
Shares
Volgend Artikel

De School