School of Sufi Teaching

Nederland

Naqshbandi, Mujaddidi, Chishti, Qadiri & Shadhili practices

School of Sufi Teaching

Support the Sufi School
Sufi School is a non-profit charity involved in creating awareness about Sufism and providing authentic Sufi teachings to sincere seekers.

All the teachings are given free of cost and students are not charged for attending our weekly gatherings for teaching, mentoring, discussions and group practices.

Our activities are carried out through voluntary donations. We request you to donate generously to support our work. Any amount of donation to help us to continue this good work will be appreciated and thankfully accepted.

PayPal
Use PayPal to send a donation to the School of Sufi Teaching. You can also add a payment reference.

If you don't have a PayPal account, use this link to make a donation via credit card.

Wire transfer
For transfers in the UK (in GBP) use the details below.

Name: The School of Sufi Teaching
Account Number: 11397222
Sort Code: 40-03-16
Bank: HSBC UK

International transfers
Preferred option for cheap international transfers: Send money to our WISE account.

De School

De School of Sufi Teaching biedt gratis instructie in de tradities en methoden van vijf belangrijke soefi-ordes – de Naqshbandi, Mujaddidi, Chishti, Qadiri en Shadhili – met nadruk op de Mujaddidi-orde. De school werd in 1975 opgericht door shaykh Hazrat Azad Rasool (ra) met de zegen van zijn eigen shaykh, Maulvi Muhammad Sa’id Khan (ra). Na 55 jaar lang de leer onvermoeibaar te hebben verspreid over de hele wereld, overleed shaykh Hazrat Azad Rasool (ra) op 7 november 2006.

Het instituut, nu onder de naam School of Sufi Teaching, heeft centra over de hele wereld, De school heeft studenten in vele landen, waaronder Canada, Brazilië, Rusland, Kazachstan, Kirgizië, Australië, Nieuw-Zeeland, Bangladesh, Pakistan, Polen, Groot-Brittannië, VS, Italië, Duitsland, Egypte, Tunesië, Ethiopië, Maleisië, Singapore, Oman, België en Nederland.

Zoals traditioneel het geval is bij soefi-ordes, gaat het werk van generatie op generatie door. Hazrats zoon en plaatsvervanger (khalifa), shaykh Hamid Hasan, leidt nu het Institute of Search for Truth en de School of Sufi Teaching. Hij geeft initiatie en begeleiding aan zoekers op het pad van het soefisme. Het eerste doel van de school is om de methoden van de orde op zo’n manier te onderwijzen dat alle oprechte zoekers toegang kunnen krijgen tot de voordelen en zegeningen van het soefipad.

De School verzoekt studenten oprechte en regelmatige inspanningen te leveren bij de meditatie en recitatie, waardoor het zelf wordt ontwikkeld en gezuiverd. Door een geleidelijk en aanhoudend programma van meditatie en recitatie worden de studenten verder verfijnd en beginnen ze hun relatie tot de wereld, en tot God, op nieuwe manieren te begrijpen.Deze methoden worden uitgevoerd in overeenstemming met de  Sunna van de profeet Mohammed (vzmh). Ze zijn vervolgens met grote zorg verfijnd en bijgewerkt door opeenvolgende soefi-shaykhs, zodat ze relevant en effectief kunnen blijven in de hedendaagse samenlevingen. In onze orde is het echter niet nodig om moslim te worden om de leringen te ontvangen. Een uniek kenmerk van de School is de poging om een ​​aantal van deze – voorheen als ontoegankelijk beschouwde – tradities van het Oosten naar het Westen te brengen.

Total
0
Shares
Vorig Artikel

Soefisme

Volgend Artikel

De Methoden